Search This Blog

Monday, April 16, 2012

Sarbatori Pascale!

Anul acesta a fost primul an in care am sarbatorit Pastele departe de casa. Cu toate acestea am reusit sa aducem pe masa cate putin din gustul traditional romanesc.
Menul de Paste a fost unul simplu, cu bucate romanesti, adaptate dupa gustul si preferintele noastre, gatite cu mare drag. Desi masa de Paste se invarte in jurul mielului, noi ne abatem de la aceasta regula in mod constant deoarece eu nu mai mananc de ani buni carne de miel.
Asa ca am avut urmatoarele bunataturi:

  •  drob de pasare cu spanac
  •  chec aperitiv 
  •  ciorba 2 in 1 (de vacuta cu perisoare)
  •  sarmalute in foi de vita
  •  ardei umpluti
  •  cozonaci rasfatati 
  •  pasca cu smantana
  •  pasca cu branza dulce
  •  oua colorate



Aici erau doar rasfaturile dulci care ne-au asteptat cuminti sa venim cu Lumina de la biserica.

O sa revin pe rand cu povestea fiecarei retete in parte cat mai curand posibil.

Hristos a Inviat!

No comments:

Post a Comment